ZIJWANDEN

In de volksmond ook wel het veranda zeil genoemd, deze op maat gemaakte producten passen op bijna elke constructie. Van carports tot veranda's en tuinhuizen. Deze worden vervaardigd met hoogwaardige materialen. Elke zijwand wordt op maat gemaakt naargelang de wensen van de klant wat het mogelijk maakt om deze in alle soorten, maten en vormen te verkrijgen! Als u twijfelt om een zijwand of ander product te laten maken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis offerte.De materialen:

Uw zijwand wordt volledig op maat gemaakt uit hoogwaardige PVC en raamfolie, dit betekent ook dat u kunt kiezen uit verschillende opties zoals;

- meerdere kleuren

- kleuren van de riempjes

- kleur van stiksel

- normale, getinte of XL ramen

 - ect...

 

Dit maakt het mogelijk om de zijwand altijd overeen te laten komen met zijn omgeving.

En omdat smaken natuurlijk verschillen.


De zijwand: 

De zijwand in zijn geheel bestaat uit verschillende delen:

- De geleiderail waar de geleider vanboven de wand in wordt geschoven.

- De zijwand zelf incl. ramen, deuren, ect,..

-Een weggewerkte metalen buis achter de regenflap aan de onderkant van het zeil om deze op te spannen en om de structurele integriteit te verbeteren.

 

Dit samen met de ovale ringen / slotjes op de zijkanten zorgt voor een stevige constructie die zowel makkelijk te bevestigen als op te bergen is.

 


Hoe bestellen?

Onze zijwanden worden steeds op maat gemaakt naargelang de wens van de klant, als u een offerte wilt of een vraag hebt in verband met onze zijwanden aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.

 

Voor de vlotste communicatie ivm prijzen en offertes raden wij aan om een email te sturen met daarin de dagmaten en een korte omschrijving van wat u wenst. Daarop zullen wij dan zo spoedig mogelijk reageren.

 

 


Enkele foto's van onze zijwanden bij klanten

Wij werken met hoogwaardige merken waaronder Thule, AVZ, Sioen, ...

BAWO ZEILMAKERIJ - MAATWERK & HERSTELLINGEN

Heikant 46 - 2450 - Meerhout - België - Tel: +3214307068

E-mail: info@bawo.be

Openingstijden:

 - Ma 9-12u en 13-18u

 - Di t/m Vr 9-12 

 - Za Zo gesloten

 - namiddag  op afspraak