THULE


Bij ons kunt u terecht om een Thule luifel op uw voertuig te laten monteren. Deze lichte maar toch robuuste luifels zijn van hoge kwaliteit en zeer gemakkelijk in gebruik. Ze zijn ideaal om te monteren op campers, mobile homes, caravans en bestelwagens. ook maken wij tenten op maat voor uw Thule luifel indien gewenst.

Opties:

Wij voorzien keuze uit verschillende kleuren daken en omhulsels. Ook leveren wij zijwanden en tenten voor deze luifels. Voor extra informatie over deze luifels gelieve de website van Thule te raadplegen.

Werking:

Als u uw Thule luifel komt ophalen geven wij graag een woordje uitleg over hoe deze werkt en opgesteld moet worden.

Deze luifels met inklapbare ingebouwde poten zijn zeer eenvoudig in gebruik en kunnen op zeer korte tijd opgesteld worden.

 

Bevestiging:

De luifels worden met behulp van robuuste steunen op het dak van uw voertuig bevestigd, dit garandeert een stevige en veilige verbinding.

Om enkele voorbeelden van bevestigde luifels te zien gelieve onderaan de pagina te raadplegen.Tent aan uw Thule luifel

Ook leveren wij op maat gemaakte tenten voor Thule luifels. Deze worden naargelang de wensen van de klant gemaakt en zijn eenvoudig op te stellen en op te bergen.

Voor een offerte of bijkomende vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

 


Voorbeelden van geplaatste Thule luifels

BAWO ZEILMAKERIJ - MAATWERK & HERSTELLINGEN

Heikant 46 - 2450 - Meerhout - België - Tel: +3214307068

E-mail: bawozeilmakerij@gmail.com

Openingstijden:

 - Maandag: 9-12u en 13-18u

 - Dinsdag t/m donderdag: 9-12u en 13-17u

- vrijdag 9-12u en 13-15u

 - Za Zo gesloten

wegens enkele verlofdagen zijn wij in juni sommige dagen gesloten, bekijk eerst de openingsuren op google, deze zijn altijd accuraat